Workshop Internationale Dans.

Matthijs Vooijs geeft zaterdag 24 maart 2018 een workshop Internationale Dans bij Volksdansgroep Katwijk.

Matthijs is “een raspaardje uit eigen stal.” Zijn eerste danspassen bij de kindergroep waren het begin van zijn danscarrière. Via de kinder- en tienergroep werd hij lid van de volwassenengroep, met uitstapjes naar Holland Express, een demonstratiegroep bestaande uit enthousiaste jonge dansers. Momenteel danst Matthijs in Groningen, geeft les aan een dansgroep in Zwolle en volgt een opleiding tot dansdocent. Marga de Windt, volksdansdocent in Leeuwarden, noemt hem in haar aanbevelingsbrief “een super enthousiaste danser die serieus bezig is met het lesgeven.” Het is belangrijk dat jonge mensen die talent hebben, dit kunnen ontwikkelen.                                                                                                                                Matthijs zal ons door muziek en dans laten kennismaken met de cultuur en geschiedenis van verschillende  landen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom dan naar deze workshop die gegeven wordt in het Andreas College (locatie Rijnmond), Louise de Colignylaan 2 te Katwijk van 14.00 tot 17.00 uur. De entreekosten zijn € 7,50. Aansluitend eten de deelnemers soep en broodjes met elkaar. Opgave hiervoor is gewenst.

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij Elly: 071-4034038, Tinie: 040-4026075 of kijk bij www.volksdansgroepkatwijk.nl